22 вересня 2020

16:37
Професор Львівського національного університету імені Івана Франка Анатолій Романюк 18 вересня, в етері програми «Політичний вектор. Куди далі?» на 5 каналі, коментуючи робочу поїздку президента Володимира Зеленського на Львівщину, дав позитивну оцінку візиту.
16:36
Від учора, 21 вересня, на Львівщині діє нове епідемічне зонування, за яким Перемишлянський та Пустомитівський райони Львівської області залишаються у червоній карантинній зоні.
16:34
Кабмін вже працює над пошуком фінансування для нових інфраструктурних проектів, повідомив заступник Міністра фінансів Олександр Кава.
16:33
У Львові водії автобусних маршрутів нехтують вимогами перевезень пасажирів під час карантину, впускають у салон людей без масок. Місцеві жителі просять владу вирішити цю проблему. 
16:32
Від початку пандемії Covid-19 провели 126724 лабораторних досліджень на виявлення коронавірусу методом полімеразно-ланцюгової реакції (ПЛР), загалом силами усіх лабораторій області щодоби проводять майже 1900 досліджень. Про це повідомляють у ЛОДА.
14:58
Ініціативу із створення паркувальної зони на території Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова підтримав її колектив на чолі із головлікарем Олегом Самчуком
14:48
Лисиничі та Підбірці увійшли до складу Львівської ОТГ і автоматично позбулися власного самоврядування. Тепер замість нього – офіс ЛМР
16:31
Про це написали на сайті Львівської міської ради.
14:03
Подача холодної води призупинена через ліквідацію витоку води на вул. Зубрівській – Стихівській
13:35
Протестувальники сьогодні після опівдня перекрили вулицю Городоцьку – вони організовано переходять її по пішохідному переходу