У Львові вимагають відставки Андрія Садового

Вівторок, 22 вересня 2020, 13:34
Протестувальники сьогодні після опівдня перекрили вулицю Городоцьку – вони організовано переходять її по пішохідному переходу
У Львові вимагають відставки Андрія Садового

Про акцію протесту із вимогою відставки мера Львова Андрія Садового написав на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» лідер ГО «Варта 1», депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

За словами депутата, протестувальники перекрили вулицю Городоцьку в районі будинку № 7 (біля торгового центру «Магнус») і організовано переходять вулицю по нерегульованому пішохідному переходу. Рух транспорту перекрито.

Яку саме громадську організацію чи політичну партію представляють протестувальники, а також чому саме вони вимагають відставки Садового Ігор Зінкевич не повідомив. Зауважимо, що на минулому тижні проти утисків зі сторони Львівської міської ради і Андрія Садового протестували малі підприємці, зокрема і ті, які ведуть бізнес у малих архітектурних формах (кіосках).

Доповнено:

Як повідомила речниця Патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій, протест тривав від 12:45 до 13:20. Поліцейські увесь транспорт, окрім громадського на час протесту скеровували у об'їзд. Станом на 13:35 перекриття вулиці припинилося.

comments powered by HyperComments