18 березня 2014

21:56
Попри те, що українська революція вже закінчилася, залишилося багато людей, які потребують допомоги. Львівські лікарі кожного дня надають медичну допомогу тим, хто постраждава на майдані у Києві. Андрій Садовий, міський голова відвідав 8-му клінічну лікарню, де лікують жертв революції. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
21:53
Нещодавно в Українському католицькому університеті провів майстер-клас відомий телеведучий Сергій Дорофєєв. Журналіст розповів львівським студентам про тонкощі телевізійного інтерв'ю і фізику ведучого на прикладі бесіди з Віктором Ющенком.
20:39
Ця історія почалася у звичайному селі Грозьово Старосамбірського району, що на Львівщині. Де невеличке фермерське господарство «Грозьово» намагається легально проводити свою діяльність.
20:05
Бійці львівського батальйону спецпідрозділу МВС України «Беркут» брали участь в сутичках з активістами Євромайдану під час заворушень у Києві. Про це сьогодні, 18 березня на сесії повідомив депутат Львівської обласної ради від Народного Руху України Олександр Ганущин.
17:58
"Тонни медикаментів, куртки для майданівців просто з плеча та «мівіна» за останні гроші".