25 березня 2014

20:57
Після серії впевнених домашніх перемог львівський баскетбольний клуб зазнав поразки в гостях у «Донецька». У дуже важкому й напруженому матчі господарі вирвали перемогу з рахунком 79-77.
19:11
Лишилося близько двох тижнів до початку Дитячо-юнацької футбольної ліги України (ДЮФЛ). Старт всеукраїнського змагання з футболу серед дитячо-юнацьких спортивних закладів заплановано на 10 квітня.
16:05
У двадцять четвертому турі футзальної Екстра-ліги львівський клуб вдома приймав лідера чемпіонату «Єнакієвця». Хоча у Львові гості з Донбасу грають не дуже вдало (остання виїзна перемога «Єнакієвця» на майданчику «Енергії» була аж сезону 2003/2004 років), та перемогти господарі не зуміли й у цьому матчі. Після фінальної сирени на табло красувалися дві трійки – 3:3.
15:43
У Львові невідомі особи намагаються задовольнити свої меркантильні бажання, представляючись активістами «Правого сектора». Самозванці тероризують суддів районних судів Львова і судів вищої інстанції, вимагаючи виносити рішення на свою користь. Про це, сьогодні, 25 березня повідомив політичний референт "Правого сектора" на Львівщині Віталій Сергатюк.
00:45
Сказати, що ситуація в Україні напружена – не сказати нічого. Дії російських окупантів змушують стискатися серця мільйонів українців. У ЗМІ, окрім новин про дії військових, з’являються ще й тривожні повідомлення про те, як діяти у надзвичайних ситуаціях. Така інформація не завжди достовірна, тому вчора у ГІТ «Львівський прес-клуб» Олексій Титаренко, директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА розповів, як діяти у випадку надзвичайної ситуації.