Статутний фонд «Львівелектротрансу» поповнять більш ніж на півтора мільйони гривень

Субота, 5 вересня 2020, 10:04
Кошти підприємство отримає відповідно до розпорядження мера Львова № 333 від 31 серпня 2020 року
Статутний фонд «Львівелектротрансу» поповнять більш ніж на півтора мільйони гривень

ЛКП «Львівелектротранс» отримає із бюджету розвитку міста Львова 1,6 мільйона гривень в якості внеску до статутного капіталу. Таке розпорядження у понеділок 31 серпня 2020 року підписав Андрій Садовий. Номер цього розпорядження № 333. Воно розміщене на сайті Львівської міськради.

«Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури – в сумі 1 600 000 грн», – йдеться у тексті документу.

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Зазначимо, що у середу 2 вересня ЛКП «Львівелектротранс» підписало угоду на закупівлю 10 нових 5-тисекційних трамваїв «Електрон» у місцевого виробника. Ці трамваї обійдуться підприємству в 20,8 мільйонів євро, із яких 12 мільйонів – це кредит ЄІБ, а 8,8 мільйонів євро – виплати із бюджету міста. Зазначимо, що перший такий трамвай у 2012 році обійшовся Львову в 1,23 млн. євро.

comments powered by HyperComments