Сьогодні у Львові відбудуться громадські слухання щодо підвищення вартості проїзду у трамваях та тролейбусах

Середа, 27 листопада 2019, 14:24
Захід відбувається з ініціативи мешканців.
Сьогодні у Львові відбудуться громадські слухання щодо підвищення вартості проїзду у трамваях та тролейбусах

Про це пише Кулемет з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

«27 листопада 2019 року відбудеться громадське слухання на тему «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті. Місце проведення — актовий зал Личаківської районної адміністрації (за адресою: м. Львів, вул. К. Левицького, 67)», - йдеться у повідомлені.

Реєстрація до участі у заході триватиме з 17.30 до 18.30. Початок громадського слухання о 18.30.

Нагадаємо, у жовтні заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий анонсував підвищення тарифів на проїзд у міському єлектротранспорту. За його словами, при перегляді тарифу на проїзд пропонуватимуть запровадити різницю між тарифом у водія і тарифом на квиток, придбаним в інших місцях.

До речі, лідер «Варта 1» Ігор Зінкевич вважає, що «Львівелектротранс» приховує обгрунтування тарифу. Також, на думку Зінкевича проблеми ЛКП з`явилися через його енергонеефективність.

Нагадаємо також, що львівські трамваї обладнають камерами відеонагляду. Станом на середину жовтня, камери відеонагляду встановлені в усіх кабінах водія. Також проводяться додаткові інструктажі з водіями та контролерами щодо дій у випадках виявлення зловмисника у громадському транспорті.

 

comments powered by HyperComments