28 грудня 2018

14:17
У Львові відбудеться традиційний Різдвяний обід з бездомними, який організовують з 2006 року.
14:11
Напередодні нового року, увечері 31 грудня, на фасаді Лвівського оперного театру відбудеться відеомаппінг-шоу в супроводі музики гурту Lirwak.
13:55
Одна з членів комісії щодо визначення директора Львівського обласного клінічного перинатального центру Наталія Шелестак переконана, що після двох проведених конкурсів, які не дали ніякого результату, конкурсну комісію вартувало б розпустити.
13:45
У Львові будуть проводитися рейди, аби виявити місця продажу феєрверків, салютів та піротехнічних виробів, які заборонені законодавством та ухвалою сесії ЛМР.
13:38
Боротьба з похміллям у багатьох починається з вживанням активованого вугілля. Проте насправді воно не допомагає, більш дієвим є просто пити воду.
13:24
Споживачі комунальних послуг зможуть вимагати проведення перевірок якості житлово-комунальних послуг та в подальшому отримувати відшкодування.
16:22
Новообрані очільники ОТГ від БПП спростували використання адмінресурсу на виборах.
13:18
В офіційному виданні «Голос України» опублікували закон, що зобов’язує Українську православну церкву Московського патріархату змінити назву.
13:13
З 29 грудня цього року військову прокуратуру Центрального регіону України очолюватиме Олег Сенюка, який до цього обіймав посади заступника Головного військового прокурора України та військового прокурора Західного регіону України.
11:22
У 2019 році до участі у всеукраїнській акції одночасного співу організатори Всеукраїнського фестивалю вертепів “Вертеп-фест” вже долучилося 23 міста та 2 країни - Польща та Німеччина.