7 грудня 2018

18:13
Цими вихідними, 8 та 9 грудня, у Львові підготували багату культурну програму.
16:09
Сьогодні, 7 грудня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міськради було затверджено перелік приватних навчальних закладів міста, яким за вересень-грудень 2018 року нададуть фінансову підтримку за рахунок коштів міського бюджету.
14:46
Через те, що мешканці Знесіння та Кривчиць оскаржують у суді видані мерією навесні містобудівні умови та обмеження на будівництво сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій, 13, виконавчий комітет Львівської міської ради видав нові.
13:25
Львівська залізниця звертає увагу пасажирів на тимчасові зміни в графіку руху поїздів.
19:52
Стало відомо, хто з депутатів Львівщини не підтримав розірвання договору про дружбу з Росією.
19:42
Вчора, 6 грудня, начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа представив особовому складу Залізничного відділу поліції нового керівника.
19:32
Європейський банк реконструкції та розвитку оголосив перелік компаній, яких відібрали для другого етапу тендеру будівництва у Львові сміттєпереробного заводу.
20:02
Завтра, 7 грудня, о 16.00 для маленьких львів’ян проведуть майстер-клас з виготовлення різдвяних листівок.
19:10
Фірма-дистриб’ютор ТОВ «Ріджент плюс», що доставила на Львівщину 750 кілограмів помело з високотоксичним пестицидом ізокарбофос, продала їх фізичній особі-підприємцю Ігорю Хмілю.
18:57
Вчора, 6 грудня, до Львова прибув військово-транспортний літак з пораненими, травмованими та хворими військовослужбовцями зі Сходу України.