10 грудня 2018

20:30
Сьогодні, 10 грудня, президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про припинення дії Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною та Російською Федерацією».
18:26
Верховній Раді пропонують не штрафувати за «євробляхи» волонтерів, які ввезли не розмитнені автівки для потреб ООС, та військових.
18:21
Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав закликав молитися за православних братів напередодні Об’єднавчого собору.
17:14
З церкви св. Параскеви, що знаходиться в с. Повергів Миколаївського району, вкрали давній образ, який багато хто вважав чудотворним.
16:11
Самбірські поліцейські встановлюють обставини смерті неповнолітнього мешканця Закарпаття. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.
14:50
Залізничний районний суд Львова визнав винними екс-директора ПП «К.І.К.-Л» Богдана Котика та головного спеціаліста технагляду і проектних робіт управління капбудівництва Львівської облдержадміністрації Івана Мокрицього, які підписали неправдиві офіційні документи з оновлення теплових мереж Стрия.
19:46
В Україні 32% населення отримують доходи нижчі фактичного прожиткового мінімуму - 3,2 тисячі гривень.
18:35
Лише за минулий місяць до України завезли 598 легкових автомобілів, які працюють виключно на електроенергії.
19:28
На Личаківському цвинтарі затримали чотирьох молодих людей, які намагалися здійснити чергову провокацію навколо польських військових поховань.
19:09
Під час військових навчань на Яворівському полігоні резервіст поранив військовослужбовця.