Екс-прокурор Львівщини очолить військову прокуратуру Центрального регіону

П'ятниця, 28 грудня 2018, 13:11
З 29 грудня цього року військову прокуратуру Центрального регіону України очолюватиме Олег Сенюка, який до цього обіймав посади заступника Головного військового прокурора України та військового прокурора Західного регіону України.
Екс-прокурор Львівщини очолить військову прокуратуру Центрального регіону

Про це інформують Варіанти з посиланням на військову прокуратуру.

За словами першого заступника головного військового прокурора Сергія Долгополова, співпраця військової прокуратури регіону з Державним бюро розслідувань, яка «вдало почалася недавнім першим спільним затриманням і вже має перші результати», триватиме і буде розвиватися і надалі.

Зазначимо, Олег Сенюк був військовим прокурором Західного регіону України з березня 2015 року. Торік у серпні Президент Петро Порошенко присвоїв йому військове звання «генерал-майор юстиції».

У серпні цього року Сенюка перевели на нову посаду до Києва, за словами головного військового прокурора України Анатолія Матіоса, він  комендував Олега Сенюк на посаду керівника Державного бюро військової юстиції.

У 2017 році на посаді військового прокурора Західного регіону Олег Сенюк задекларував службову квартиру, землю, дачу та 683 тис грн доходу.

 

comments powered by HyperComments