Львівський губернатор – це всього 0,0001% від адмінресурсу, - Юрій Гринів

Євген Сюч  |  П'ятниця, 28 грудня 2018, 14:21
Новообрані очільники ОТГ від БПП спростували використання адмінресурсу на виборах.
Львівський губернатор – це всього 0,0001% від адмінресурсу, - Юрій Гринів

Адмінресурс, про який прийнято говорити зараз, 5 років тому виглядав би досить дивно: про нього ніхто навіть не заїкався б. Так вважає голова ЛТО БПП «Солідарність» Юрій Гринів.

«Тоді говорили про зовсім інші речі: переслідування правоохоронцями, звільнення з роботи, перепис бізнесу, не допуск до тендерів - це був адмінресурс. На сьогоднішній день ми говоримо про якийсь узагалі незрозумілий ресурс, наприклад, про появу губернатора в районі,– появу в межах своїх повноважень. Він робить це по кілька разів на рік, але якщо в районі проходять вибори, то це - вже адмінресурс чомусь. Тобто, це зовсім інший рівень, це 0,0001% від того адмінресурсу, який був колись. Я вважаю, що ця демократичність та чесність - це досягнення сьогоднішньої влади» - зауважив він на прес-конференції щодо результатів виборів у ОТГ.

«Заступник головного лікаря – хто може мати більший вплив? А він йде на вибори голови міської ради з «Батьківщиною». Начальник відділу освіти – кандидат в депутати від «Громадянської позиції», з ним два директори шкіл. Мій заступник – голова Радехівської районної організації Об’єднання «Самопоміч». Різні керівники народних домів також були і є депутатами від різних партій. В немає голови райдержадміністрації – який адмінвплив ми могли використати в районі? Хіба що мого секретаря, сказавши їй: «Орисю, йди попроси свою тітку віддати голос за нас». На тому все», - додав новообраний голова Радехівської ОТГ Степан Коханчук.

«У списку «Батьківщини» в Радехівському районі – купа медиків, бо балотується лікар-депутат міськради. Пан Цибуля, до речі, був не просто не знятий при цій владі, а й призначили його при ній. В однієї партії в списках вчителі, в інших лікарі – відразу видно, де адмінресурс» - зазначила депутат ради Радехівської ОТГ Юлія Кулич.

 

comments powered by HyperComments