Продавцем помело з небезпечними пестицидами виявився екс-помічник народного депутата

П'ятниця, 7 грудня 2018, 09:28
Фірма-дистриб’ютор ТОВ «Ріджент плюс», що доставила на Львівщину 750 кілограмів помело з високотоксичним пестицидом ізокарбофос, продала їх фізичній особі-підприємцю Ігорю Хмілю.
Продавцем помело з небезпечними пестицидами виявився екс-помічник народного депутата

Про це повідомляє Форпост.

За словами власника фірми, ці помело були завезені до Львова через голландського імпортера саме з тієї партії, у якій виявили пестицид. Наразі всю партію фруктів намагається вилучити Держпродспоживслужба.

Як з'ясувалось згодом, Ігор Хміль - колишній помічник народного депутата 7-го скликання Верховної ради Володимира Пилипенка. Як пише видання, у Страсну п'ятницю 6 квітня цього року близько 21:20 на вулиці Зеленій, 313 у Львові трапилось ДТП за участі шістьох автомобілів: 2-х  BMW, SsangYong, KIA, Audi і Chevrolet.

Окрім того, на п'яному кермуванні екс-помічник нардепа був спійманий ще декілька разів, але йому вдавалося уникнути покарання.

Так 27 вересня 2016 року на нього був складений протокол УПП за керування автомобілем в нетверезому стані (2,23 проміле), але постановою Франківського районного суду м.Львова (суддя Кузь В.Я.) від 28 грудня 2016 адміністративне провадження відносно Ігора Хміля було закрите у зв’язку із закінченням строку накладення адміністративного стягнення.

Також 3 березня 2017 р., на нього був складений ще один протокол за керування автомобілем в нетверезому стані – і знову ж постановою Франківського районного суду Львова (суддя Мартинишин М.О.) від 6 червня 2017 р. адміністративне провадження відносно Ігора Хміля було закрите у зв’язку із закінченням строку накладення адміністративного стягнення.

 

comments powered by HyperComments