Ростислав Касьяненко

19:02
Палац Потоцьких із найстарішою іконою Львова. Колишній РАЦС (за часів совєтів), потім — Галерея мистецтв.
18:21
Здається, втримати тонкий дипломатичний баланс під час війни в Україні Ізраїлю все ж не вдасться.
16:13
24 березня виповнився календарний місяць початку війни. Саме в цей день у Брюсселі відбулося три важливі саміти, НАТО, G7 та ЄС, на яких одним із головних було питання війни Росії проти України.
20:29
Ще до того, як надійшли перші дані екзитполів, знаючі люди змагалися з інсайдерами в прогнозах за підсумком Судного Дня. Інсайди від редактора «Варти» Ростислава Касьяненко.
12:09
У неділю, 23 грудня, у 5 ОТГ Львівській області відбулися перші вибори депутатів та голів громад, явка сягнула понад 50%.
18:25
Мало хто, крім політично обізнаних львів'ян, зауважив, як змінилася на початку тижня риторика центрального штабу БПП «Солідарність» щодо підсумків виборів 24 грудня.
22:40
«Справжня Варта» дослідила історію всіх пам’ятників Головнокомандувачу Української Повстанської Армії на Західній Україні.
18:12
Голодування журналіста Олександра Сироїда, який приєднався до акції працівника ЛОДА Ольги Березюк під львівською Ратушею, нівелює аналогічний флешмоб народних депутатів від "Самопомочі" О.Березюка з О.Сироїд під АП.
15:25
Андрій Садовий, пухлина, що вже затруїла власне місто, намагається розкидати свої метастази на цілу область. На цілу Україну, ніде правди діти.
  • 1
  • 2