Суд оштрафував хулігана, який трощив потяг Львів-Сокаль

Вівторок, 16 червня 2020, 12:33
Суд оштрафував хулігана, який на камеру трощив приміський поїзд Львів-Сокаль. Сокальський районний суд Львівщини визнав винним у хуліганстві Володимира Саноцького, що на камеру трощив вікна у приміському поїзді Львів-Сокаль, а потім хизувався відео у соцмережах, повідомляє Zaxid.net
Суд оштрафував хулігана, який трощив потяг Львів-Сокаль

Його оштрафували на 8,5 тис. грн.

Інцидент трапився ще 8 березня. Як розповів уродженець села Тисовиця, що на Старосамбірщині, Володимир Саноцький під час судового засідання, він разом з своїм другом повертались з футбольного матчу додому поїздом Львів-Сокаль. Він попросив друга зняти на відео, як він трощитиме вікна у поїзді. Володимир Саноцький розбив склопакети у вагоні та тамбурі потяга, а відео потім опублікував у Instagram.

 

1503674 2077027
Володимир Саноцький розбив склопакети у вагоні та тамбурі потяга, а відео потім опублікував у Instagram

У цей день на стадіоні «Україна» у Львові відбувався матч ПФК «Львів» проти «Карпат», що закінчився з рахунком 0:0. У матеріалах справи не вказано, вболівальником якої команди він був.

 

Під час судового засідання Володимир Саноцький визнав свою провину та заявив, що був «під емоціями» після матчу і не може пояснити для чого він трощив поїзд. Завдану матеріальну шкоду «Львівській залізниці» (3,1 тис. грн) він відшкодував.

Дослідивши усі докази у цій справі, суддя Лідія Фарина визнала Володимира Саноцького винним у хуліганстві та оштрафувала на 8,5 тис. грн.

comments powered by HyperComments