Казкові фото вечірнього Львова напередодні Різдва

Валерій Шмаков  |  Субота, 5 січня 2019, 19:46
Пропонуємо Вашій увазі добірку фото вечірнього життя Львова, напередодні Різдвяних свят. Місто, повне яскравого декору та святкової атмосфери, запрошує в гості усіх, хто хоче провести цьогорічне Різдво затишно, з давніми традиціями та під супровід колядок.
Казкові фото вечірнього Львова напередодні Різдва

Осередками масових заходів та видовищних атракцій стануть одразу декілька локацій. Відсвяткувати Різдво можна бути у центрі Львова, у Шевченківському гаю та в інших районах міста.

6 січня, як і кожного року, у Львові під загальну коляду виноситимуть Дідуха. 7 січня Львів привітає з Різдвом співачка Руслана. Концерт відбуватиметься на площі перед Оперним театром.

Для тих, хто хоче потрапити в атмосферу різдвяної містерії, 7-8 січня відкриють свої двері стародавні садиби Музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького. Зокрема, впродовж свята «Різдво в Гаю» усі охочі зможуть навчитися створювати ляльки-мотанки, дідушки, різдвяні павуки з соломи, відвідати майстер-класи із ковальського мистецтва, скуштувати хліба, випеченого в старовинній печі, почути про давні звичаї святкування Різдва.

Також, цьогоріч традиційний Різдвяний ярмарок працює на проспекті Свободи, площі Ринок, та на Сихові. У рамках ярмарку 7 та 8 січня встановлять сцену, на якій виступатимуть вертепи, 12−13 січня на площі перед Львівською оперою триватиме конкурс льодових скульптур.

comments powered by HyperComments