Як Львів прикрасили до Різдвяних свят (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  Неділя, 30 грудня 2018, 15:34
Різдво у Львові - особливе та незвичайне. Місто наповнює атмосфера свята, традицій, феєричних заходів та емоцій. На декілька днів місто перетворюється на туристичну мекку. Щоб створити казкову атмосферу львівські магазни, кафе та ресторани прикрашають вітрини інсталяціями з іграшок, гірлянд і ялинок.
Як Львів прикрасили до Різдвяних свят (ФОТО)

Головну ялинку міста, заввишки  20 метрів, встановили на площі перед Оперним театром 18 грудня. ЇЇ прикрасили спеціальною ілюмінацією, без іграшок. Також пластуни передали громаді міста Вифлеємський Вогонь Миру.

Перед входом у мерію встановили Різдвяну шопку із двометровими дерев'яними фігурами новонародженого Ісуса, Марії, Йосипа й царів. Зайти у святкову шопку та зробити фото на пам'ять може кожен.

Також на проспекті Свободи та площі Ринок, а також на Сихові запрацював традиційний Різдвяний Ярмарок. Тут можна скуштувати різноманітні солодощі, випити медовухи, та придбати сувеніри. Під час ярмарку відбуватиметься багато цікавих заходів: конкурс льодових скульптур, святкова хода звіздарів, а також різдвяний фестиваль.

comments powered by HyperComments