У Золочівському районі на Львівщині працюють релоковані підприємства, які створюють нові робочі місця

П'ятниця, 6 травня 2022, 15:46
У Золочівському районі на Львівщині вже працює два підприємства, які переїхали із інших регіонів України
У Золочівському районі на Львівщині працюють релоковані підприємства, які створюють нові робочі місця

Із регіонів, де ведуться або велися активні бойові дії підприємці переміщують свої виробництва у більш безпечні регіони, в тому числі на Львівщину. До нашого регіону вже переїхало більше сотні підприємств, більш ніж половина із них вже розпочали свою діяльність. Зокрема, два підприємства облаштувалися на території Золочівського району,

Це підприємство з виготовлення та реалізації лакофарбової продукції, яке переїхало з Київської області та відкрило на Золочівщині офісне приміщення. Крім того, в одному зі селищ району запрацювала фірма з виготовлення фіточаю, виробничі потужності якої релоковані з Харківщини. Тут вже створили 10 нових робочих місць, найближчим часом планують створити стільки ж.

«На даний час на розгляді перебувають заявки ще від низки підприємств з різних куточків України, які вивчають умови та можливість переїзду на нове місце. В разі ухвалення таких рішень ми радо вітатимемо їх на Золочівщині», - зазначили у Золочівській районній військовій адміністрації.

Зазначимо, що департамент економічної політики Львівської ОВА постійно комунікує з представниками бізнесу, які мають бажання переїхати на Львівщину. Відтак, у співпраці з районними військовими адміністраціями  підприємства отримують інформацію про локації, приміщення, площу виробничих потужностей, можливість підведення електроенергії та водопостачання,  розміщення працівників-переселенців поблизу, наявність під'їзних шляхів тощо.

comments powered by HyperComments