У львівській мерії запевняють – на прибиранні снігу в місті задіяли майже 100 одиниць спецтехніки

Понеділок, 8 лютого 2021, 08:40
Для боротьби із ожеледицею використали 611 кубометрів піскосуміші та 175 тонн солі та реагентів
У львівській мерії запевняють – на прибиранні снігу в місті задіяли майже 100 одиниць спецтехніки

У Львівській міськраді запевняють – станом на ранок 8 лютого боротьбу із снігом вело 93 одиниці снігоприбиральної техніки, а 1 машина перебувала на чергуванні. Для посипання вулиць використали 611 кубометрів піскосуміші та 175 тон реагентів та солі. Станом на 08:30 усі комунальні служби продовжують працювати. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Станом на ранок 8 лютого по місту працювало 93 одиниці снігоприбиральної техніки, ще 1 машина була на чергуванні. Для посипання вулиць використано 611 м куб піскосуміші та 175 тонн реагентів і солі. Всі комунальні служби продовжують працювати.

«З 6 год ранку я об`їжджала місто, магістральні дороги проїзні, почищені, посипані, ще зараз три райони досипають, бо я зробила зауваження.

Двірники очищають, в першу чергу, зупинки, на внутріквартальних дорогах двірників є трохи більше, ніж на магістральних, ми зараз ще людей трохи викликаємо.

Вночі працювало 93 одиниці техніки, 611 м куб піскосуміші висипано і 175 тонн солі. 34 одиниці техніки ще працювало у житловиків. Загалом по житловому господарству працювало 1300 і працює двірників. Протягом дня буде працювати техніка, будуть працювати двірники, будемо очищати внутріквартальні дороги, тротуари. На тротуари ми випустили максимум техніки — 34 одиниці – це мотоблок та тракторці, щоб полегшити роботу двірників

Випало орієнтовно 30 сантиметрів снігу. Сніг продовжує падати, тому комунальники продовжують прибирати.

Вчора ми прибирали також цілий день.

Проблем з виїздом транспорту в АТП-1 нема, з виїздом трамваїв та тролейбусів – також нема. Тролейбуси стояли на вул Зеленій, на підйомі, але там ми підсипали піскосуміш і тролейбуси поїхали. Був проблемний заїзд до тублікарні, поїхали на місце, все гаразд.

Магістралі почищені нормально, проїзд транспорту забезпечений, ніяких заторів нема, всі виїхали відповідно до плану.

Ще є проблеми з внутріквартальними дорогами, але питання в тому, що є велике навантаження на комунальні служби, сьогодні будемо їх ще чистити. Тротуари також прохідні», – розповіла про ситуацію Ірина Маруняк, заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства.

Загалом у Львівській міськраді кажуть, що загалом по місту до роботи в зимовий період буде залучено 138 одиниць. З них безпосередньо снігоприбиральної техніки – піскосії, машини з плужно-щіточним обладнанням, тракторці – це 86 одиниць. Місто має також 24 тис. тонн піскосоляної суміші, та орієнтовно 5,5 тис. тонн чистої технічної солі, і 86 тонн хімічного реагенту.

Фото – прес-служба ЛМР.

comments powered by HyperComments