У Самборі на Львівщині завершують реконструкцію стадіону імені Лева Броварського

Середа, 13 січня 2021, 16:33
Стадіон у Самборі вміщує 2500 глядачів, тут можна займатися футболом, волейболом та легкою атлетикою
У Самборі на Львівщині завершують реконструкцію стадіону імені Лева Броварського

У місті Самборі на Львівщині завершується реконструкція стадіону імені Лева Броварського. Спортивна арена розрахована на 2,5 тисячі глядачів, тут можна займатися футболом, волейболом та легкою атлетикою. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

«Це єдиний стадіон у місті та й на Самбірщині загалом, а збудований він ще в минулому столітті. Після осучаснення тут можна буде проводити міжнародні змагання, а місцева молодь зможе значно якісніше займатись спортом», – зазначив  керівник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Стадіон у Самборі – один з наймасштабніших проектів Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини. Його управління реалізовує спільно з Самбірською міською радою.

Загалом вартість реконструкції самбірського стадіону імені Лева Броварського становить понад 25 мільйонів гривень. Кошти на роботи були залучені із різних джерел. Основна частина фінансування складає понад 17 мільйонів гривень із державного бюджету. Станом на сьогодні готовність стадіону складає 85 відсотків.

Поруч з стадіоном також облаштовують клас-музей імені Лева Броварського. Саме під керівництвом цього Заслуженого тренера України 40 років тому футбольна команда Самбірщини здобула найбільше досягнень. Усіх поціновувачів спорту закликають зібрати спортивні експонати і подарувати музею для розширення експозиції.
 

comments powered by HyperComments