Санаторій «Моршинкурорт» на Львівщині запрошує відпочити під час локдауну

Понеділок, 21 грудня 2020, 17:02
У ДП «Санаторій «Моршинкурорт» повідомляють, що працюють у січні за звичним графіком із дотриманням карантинних вимог
Санаторій «Моршинкурорт» на Львівщині запрошує відпочити під час локдауну

У санаторії «Моршинкурорт» запрошують на зимовий відпочинок і лікування до Моршина на Львівщині – державний санаторій працює в січні навіть під час локдауну за звичним графіком із дотриманням карантинних вимог.

Як каже заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод, «локдаун», який запроваджують у січні не стосуватиметься роботи санаторно-курортних закладів, крім того в повному обсязі буде працювати транспорт.

«Пропоную провести анонсований локдаун на оздоровчих курортах Львівщини. Придбавши путівку, ви зробите добре собі, а також підтримаєте санаторно-курортну галузь нашого регіону», – сказав заступник «губернатора» Львівщини.

Як розповів заступник директора ДП «Санаторій «Моршинкурорт» Микола Фурманюк, проживання, приймання мінеральної води, харчування, діагностика і лікування відпочиваючих у санаторії проводиться у різних корпусах, отож є можливості надавати послуги і забезпечувати потреби гостей уникаючи людських скупчень.

«Також в умовах пандемії ми забезпечуємо послуги санаторно-курортного лікування осіб, потерпілих від нещасних випадків на виробництві, та реабілітаційного лікування застрахованих осіб за кошти Фонду соціального страхування, який відновив фінансування цих путівок», – зазначив  Микола Фурманюк.

Зазначимо, що санаторій «Моршинкурорт» спеціалізується на лікуванні  захворювань печінки, жовчного міхура, підшлунково залози. Перебування тут покращує загальний стан організму. За словами лікарів, перебування в Моршині протягом 10 днів допоможе відновити і підтримати імунітет.  Пацієєнти зможуть наситити свій організм корисними біологічно активними речовинами – фітонцидами, які пригнічують розвиток бактерій, а чисте лісове повітря збадьорить і підтримає святковий настрій.

comments powered by HyperComments