Сьогодні вночі на Львівщині у селі Любинці горів житловий будинок

Середа, 18 листопада 2020, 14:08
Внаслідок пожежі мешканка будинку отруїлася продуктами горіння
Сьогодні вночі на Львівщині у селі Любинці горів житловий будинок

Сьогодні вночі, о 01:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в  с. Любинці Стрийського району. Пожежа виникла в дерев’яній житлово-господарській будівлі, розміром 5×18 м.

До місця виклику негайно виїхали пожежні відділення 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Стрия, 9-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Моршина та 24-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Сколе та оперативна група Стрийського районного відділу ГУ ДСНС України у Львівській області.

На момент виникнення займання в будівлі знаходилась власниця, 1956 року народження. Жінку винесли на свіже повітря, так як самостійно покинути будівлю, вона б не змогла. Власницю будинку з діагнозом отруєння продуктами горіння, госпіталізували в Стрийську центральну районну лікарню.

На момент прибуття рятувальників до місця виклику вогонь швидко поширився дерев’яними конструкціями будівлі. Вогнеборці не гаючи часу приступили до ліквідації займання.

Через сильне задимлення рятувальники ліквідовували займання в апаратах захисту органів дихання

Пожежу вдалось локалізували о 03:00 та ліквідували о 04:18 у складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено господарську частину будівлі на площі 45 кв.м, стіни житлового будинку на площі 50 кв.м, дерев’яне перекриття на площі 40 кв.м та дах на площі 50 кв.м. Також  пошкоджено перекриття на площі 40 кв.м, дах на площі 40 кв.м та речі домашнього вжитку на площі 40 кв.м.

До ліквідації займання залучалось 16 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Обставини та причина виникнення займання встановлюється.

comments powered by HyperComments