Нові тролейбуси «Богдан» для Луцька матимуть біло-червоне пофарбування

П'ятниця, 9 жовтня 2020, 12:22
Світлини нових тролейбусів «Богдан» Т701.17, які скоро будуть курсувати вулицями Луцька опублікував радник мера Ігор Поліщук
Нові тролейбуси «Богдан» для Луцька матимуть біло-червоне пофарбування

На ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» завершується складання нових тролейбусів «Богдан» Т701.17 для Луцька. Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» радник мера міста Ігор Поліщук.

Нагадаємо, що між ДП «Австоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» і КП «Луцьке підприємство електротранспорту» підписано контракт на постачання нових тролейбусів «Богдан» Т701.17. Закупівля фінансується за кошти кредиту Європейського інвестиційного банку та за кошти місцевого бюджету міста Луцька.

Нагадаємо, що паралельно до виготовлення тролейбусів для міста Луцька, ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» виконує замовлення на виготовлення 40 нових тролейбусів «Богдан» Т701.17 для міста Полтави. Ця закупівля фінансується за кошти кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку.

Окрім того, ДП «Автоскладальний завод №1» АТ «АК «Богдан Моторс» бере участь у тендері на постачання 100 нових автобусів для Львівського комунального АТП №1. Ця закупівля фінансується за кошти кредиту Європейського інвестиційного банку. Виробник із Луцька є найбільш ймовірним переможцем тендеру для Львова, оскільки забезпечує оптимальне співвідношення «ціна-якість».

comments powered by HyperComments