На Львівщині завершують ремонт прикордонної дороги Мостиська – Краковець

Субота, 5 вересня 2020, 11:35
Станом на 4 вересня дорожники влаштували 16 кілометрів верхнього асфальтобетонного покриття на прикордонній дорозі
На Львівщині завершують ремонт прикордонної дороги Мостиська – Краковець

Ремонт прикордонної автодороги О-14-10-03 Мостиська – Краковець на Львівщині наближається до кінця. Із 19,1 кілометри цієї дороги на 16 кілометрах уже влаштовано верхній шар асфальтобетонного покриття. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Автодорогу між Мостиськами і Краковцем ремонтують в рамках проекту «Доступне українсько-польське прикордоння: спільні дії щодо модернізації дорожньої інфраструктури».

«Кошторисна вартість об’єкту складає 146,5 млн грн. Передбачене фінансування за грантові кошти Республіки Польщі – 2,1 млн євро та дофінансування з обласного бюджету у сумі 77 млн гривень. Станом на сьогодні Служба автомобільних доріг у Львівській області уклала угоду із підрядною організацією «Автомагістраль-Південь» на виконання ремонтних робіт», – зазначив заступник директора департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА Микола Одиноцький.

Проєкт реалізується Службою автомобільних доріг у Львівській області у партнерстві з Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна» і Підкарпатським управлінням воєводських доріг в Ряшеві за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020 Європейського Інструменту Сусідства.

comments powered by HyperComments