На трасу Київ – Чоп сьогодні сідатимуть військові літаки

Четвер, 27 серпня 2020, 13:03
Для посадки військових літаків використовуватимуть ділянку траси у Радивилівському районі між селами Крупець та Михайлівка неподалік від кородону із Львівщиною
На трасу Київ – Чоп сьогодні сідатимуть військові літаки

Сьогодні, 27 серпня 2020 року на Рівненщині відбуватимуться військові навчання під час яких літаки-винищувачі будуть виконувати посадку на дорожнє полотно автотраси Київ – Чоп в Радивилівському районі. Про це повідомив депутат Львівської міської ради, лідер ГО «Варта 1» Ігор Зінкевич на своїй сторінці в "Фейсбуку"..

Перекривати автотрасу Київ – Чоп на ділянці між селами Крупець та Михайлівка будуть від 16 до 19 години. Служба автомобільних доріг Рівненської області пропонує здійснювати об’їзд ділянки через село Гнильче.

Ділянка автотраси Київ – Чоп між селами Крупець та Михайлівка спеціально побудована таким чином, щоб на неї могли сідати або злітати із неї військові літаки, у тому числі винищувачі. Цей засекречений дорожній аеродром було створено іще за радянських часів. Відрізок дороги дуже рівний, без поворотів. Його довжина – біля 3-х кілометрів. Дорожнє полотно без вибоїн, дерева та стовпи обабіч траси відсутні.

Чотири роки тому, пише Зінкевич, українські Міг-29 вже відпрацьовували тут навчальну посадку та зліт. Операція відбувалася в рамках навчань «Небесний щит-2016».

comments powered by HyperComments