У Дрогобичі на Львівщині розказали, які вулиці ремонтують зараз і які іще будуть ремонтувати цього року

Вівторок, 14 липня 2020, 08:46
Зараз у Дрогобичі відбувається ремонт трьох вулиць і однієї площі, цього тижня обіцяють почати ремонтні роботи іще на одній вулиці і площі
У Дрогобичі на Львівщині розказали, які вулиці ремонтують зараз і які іще будуть ремонтувати цього року

У Дрогобичі зараз триває ремонт вулиць Шолом-Алейхема, Ярослава Осьмомисла, Ірини Вільде та площі Стефаника. Про це подомили у Департаменті міського господарства Дрогобицької міської ради, пише прес-служба мерії.

На цьому тижні в Дрогобичі планують почати ремонт дорожнього покриття на вулиці Олеся Гончара та на площі Малий Ринок.

Загалом до вересня цього року заплановано виконати роботи на 24 вулицях і площах Дрогобича. Зокрема у липні цього року повинні ремонтувати вулицю Володимира Великого, тротуари на вулиці Івана Франка, вулицю Самбірську. Також мають цього місяця оновити світлофори на вул. Лесі Українки та Пилипа Орлика.

На серпень-вересень цього року заплановані ремонтні роботи на вулицях 22-го Січня, Котляревського, Івана Мазепи, Театральній, Завалля та Музичній.

На серпень заплановані ремонтні роботи на вулицях Данила Галицького, Трускавецькій, Фабричній, Стрийській, Юрія Дрогобича, Січових Стрільців, Солоний Ставок, Сагайдачного, Шептицького.

У вересні 2020 року настане черга ремонту вулиць Богдана Лепкого, Горішня Брама, Заліссся, Шкільна та перехрестя Шевченка та Івана Франка.

comments powered by HyperComments