Учасникам АТО понад 340 тисяч гривень

Середа, 16 серпня 2017, 10:27
На соціальну підтримку учасників АТО з бюджету Львівської області виділили 341, 4 тис грн.
Учасникам АТО понад 340 тисяч гривень

14 серпня з обласного бюджету для реалізації Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні виділено 341,4 тисячі гривень. Гроші розраховані для виплати соціальної допомоги 136 дітям загиблих (померлих) учасників АТО, Героїв Небесної Сотні у розмірі 2,5 тисячі гривень кожній дитині, а також на відшкодування витрат родинам Героїв Небесної Сотні, що пов’язані з наданням пільг на житлово-комунальні послуги та послуги зв’язку.

Станом на зараз з початку проведення військових дій на Сході країни та подій Революції Гідності на Майдані (2014-2017 рр.) на соціальну підтримку учасників АТО, родин загиблих  під час проведення антитерористичної операції та родин Героїв Небесної Сотні з бюджету області виділили близько 84 мільйони гривень.

На загал адресну грошову допомогу у цей період отримали майже 11 тисяч осіб, з них близько 200 дітей,  батьки яких загинули під час участі в антитерористичній операції або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, отриманих в зоні АТО та Героїв Небесної Сотні.

Нагадаємо, Із вересня бійцям АТО підвищать зарплати

comments powered by HyperComments