15:16
Фахівці відповідають - які документи потрібні, хто має підписувати, яких лікарів можна обрати, чи мають дитина і батьки обслуговуватись в одному закладі і чи виїжджатиме лікар до дитини додому.
13:53
Протягом березня-травня ц.р. МОЗ заслуховує звіти ректорів медичних вузів за підсумками роботи у 2017 році. 5 квітня комісія МОЗ розглядала звіти ректорів ОНМУ Валерія Запорожана та ЛНМУ Бориса Зименковського, які керують медуніверситетами вже більше 20 років.
17:01
До нас звернулася родина, якій у харківській лікарні начебто відмовлялися надавати медичну допомогу дитині через те, що її батько — громадянин іншої країни (мама -- громадянка України). Просили довідку, яка б підтвердила українське громадянство дівчинки. Ситуація з родиною вирішилася, дівчинку належним чином лікують, але ми з колегою, адвокатом Олександром Семаком, вирішили прояснити, як узагалі в Україні регулюється медичне обслуговування іноземців? Якщо, скажімо, ваші чоловік або дружина мають іноземне громадянство, — як мають отримувати допомогу вони або ваші спільні діти?
13:48
З липня медичні заклади почнуть переходити на нову систему фінансування – держава платитиме саме тим лікарям та медзакладам, до яких звертаються люди за допомогою.
13:38
Виховувати українських дітей у повазі до традицій їхнього народу, його мови та культури – головне завдання, яке сьогодні має виконувати запілля. Від того, яким зростатиме це покоління, напряму залежить майбутнє країни. Як з пелюшок ростити дітей у любові до рідної землі та чому це корисно – розповідаємо далі.
2731
12:58
Справа про банкрутство НПК-Галичина (Дрогобич) отримала неочікуваний розвиток.
1443