Об'єднавчий собор: Правоохоронці закликали не реагувати на провокації

Субота, 15 грудня 2018, 12:22
Киян та гостей столиці закликали не реагувати на можливі провокації у зв`язку з проведенням Об’єднавчого Собору.
Об'єднавчий собор: Правоохоронці закликали не реагувати на провокації

Про це йдеться у повідомленні МВС України, пише УП.

"У суботу очікується велике скупчення людей у центрі міста у зв'язку з проведенням Об’єднавчого Собору. Усі підрозділи МВС працюють у посиленному режимі. Не реагуйте на можливі провокації, а у випадку не зрозумілих для вас ситуацій звертайтеся до правоохоронців", - зазначено у повідомленні.

Як заявив заступник міністра внутрішній справ України Сергій Яровий, у місцях масового перебування громадян у Києві встановлено фільтраційні рамки, чергують спеціалісти вибухотехнічної служби, кінологи зі службовими собаками та групи швидкого реагування. 

Начальник поліції Києва Андрій Крищенко зазначив, що 15 грудня до охорони правопорядку у Києві залучено близько 4000 правоохоронців: у несенні служби задіяні співробітники Нацполіції,  військовослужбовці Нацгвардії та працівники ДСНС. 

"Враховуючи  важливість та історичну значущість сьогоднішньої події, велику кількість громадян та ту істерію, яку нагнітає держава-агресор і деякі сили в нашій державі, ми прийняли всі заходи, аби захистити людей", - заявив він. 

Крищенко додав, що ситуація у Києві наразі спокійна, "люди з порозумінням ставляться до всіх заходів безпеки". 

 

comments powered by HyperComments