Після звинувачень у розкраданні 2 мільярдів бюджетних коштів Насірова відновили на посаді

Вівторок, 11 грудня 2018, 19:11
Екс-голову ДФС, якого підозрюють у зловживанні владою та розкраданні 2 млрд гривень, поновили на посаді.
Після звинувачень у розкраданні 2 мільярдів бюджетних коштів Насірова відновили на посаді

Таке рішення ухвалив окружний адміністративний суд Києва 11 грудня, повідомив адвокат Насірова Любомир Дроздовський, інформує Громадське.

За словами адвоката, рішення суду підлягає негайному виконанню, тому Насірова відновили на посаді відсьогодні того ж дня.

Нагадаємо, у січні уряд звільнив главу ДФС Романа Насірова, якого суд відсторонив від посади ще у 2017 році. Сам екс-чиновник обурився, що не зміг виступити на засіданні уряду і пообіцяв довести неправомірність рішення.

Романа Насірова відсторонили від посади керівника ДФС на початку березня 2017 року, одразу після того, як детективи НАБУ затримали його і обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із заставою у 100 млн гривень.

10 листопада 2017 року відстороненому главі ДФС Насірову вручили обвинувальний акт. На думку слідства, Насіров дав дозвіл на розстрочення податкових боргів підприємствам народного депутата Олександра Онищенка. Тим самим завдав збитків бюджету на 2 мільярди гривень, вважають у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

31 січня Кабінет міністрів звільнив Насірова, якому інкримінують зловживання владою і службовим становищем.

 

comments powered by HyperComments