Житомир: обласна адміністрація ще не захоплена, але губернатора вже шукають

П'ятниця, 24 січня 2014, 17:25
Вчора в Житомирі мітингувальники обурені ситуацією, що сталася у державі та владою, яка дає злочинні накази, зібрались біля адміністративної будівлі на майдані Корольова, де розташовані обласна рада та облдержадміністрація. Станом на 23.00 четверга на майдані перебувало близько тисячі людей, активісти радикальних заходів не вживали, якщо не вважати такими кидання сніжками у міліціонерів, які блокують вхід до будинку. З середини адмінбудівлі міліція отримала підкріплення зі щитами та палицями.
Житомир: обласна адміністрація ще не захоплена, але губернатора вже шукають

П'ятниця, вдень, Житомирська обласна адміністрація фактично паралізована, крім охорони ніхто не працює

Сьогодні, 24 січня в приміщенні обласної адміністрації на кожному поверсі сидять працівники міліції. Також працівники кажуть, що бачили міліціонерів у дворі ОДА. Утім,їхня кількість у порівнянні із вчорашнім днем не збільшилась.

Також у обласній адміністрації сьогодні скасували всі робочі наради та засідання.

Учора люди намагались штурмувати будівлю ОДА, але відступили. Відомо, що голови Житомирської ОДА  Сергія Рижука в будівлі немає – його помічник Михайло Жайворон повідомляв, що Рижук на лікарняному. В свою чергу, житомирський  міський голова Володимир Дебой вчора говорив, що Рижук взяв відпустку. Де насправді керівник області – не відомо.

Вчора ввечері біля будинку Житомирської обласної влади

Фото: Перший житомирський інформаційний портал

comments powered by HyperComments