Плакат "Ми по вашу шкуру": Житомирські депутати злякались пікетувальників

Світлана Куропій  |  П'ятниця, 24 січня 2014, 18:07
Підхопивши хвилю всенародного обурення на Житомирщині представники "Правого сектору" пікетують обласну раду. На майдані перед будівлею постійно перебуває народ, який нападає на правоохоронців, що тримають оборону приміщення.
Плакат "Ми по вашу шкуру": Житомирські депутати злякались пікетувальників

Ще з вечора 23 січня почались акції народного супротиву: люди кидали сніжками у колони правоохоронців і витягували їх з «живої стіни»,  скидаючи працівниками шапки та полегшуючи собі шлях до проникнення у середину ради. Ближче до півночі на майдан приїхало підкріплення правоохоронців та швидка,  але народ почав розходитись, готуючись до наступного штурму.

Сьогодні ж  у Житомирській обласній раді відбулося засідання депутатів, де було внесено до порядку денного пропозицію про обговорення суспільно-політичної ситуації в країні. За словами депутата фракції  ВО «Батьківщина»  Вадима Кривенка (який і вніс вищезгадану пропозицію): «Бюджет і все інше - це дуже важливі питання, але якщо почнеться війна, буде не до них».

Включення питання до порядку денного спочатку підтримали усього 44 депутати. Дізнавшись  про відмову більшості голосувати пікетувальники повторно намагались  прорватись до будівлі облради.  Повторне голосування змін порядку денного, запропонованого опозицією, "надихнуло" вже 76 депутатів.
Фото: zhitomir.info

comments powered by HyperComments