На Івано-Франківщині замінували окружком, який підраховує результати виборів на 87 окрузі

Вівторок, 30 березня 2021, 08:52
У Надвірній (Івано-Франківська область) повідомили про замінування окружної виборчої комісії №87, де відбуваються довибори у Верховну Раду.
На Івано-Франківщині замінували окружком, який підраховує результати виборів на 87 окрузі

Внаслідок цього підрахунок голосів зупинили, повідомляє рух «Чесно».

Поліцейські отримали повідомлення близько другої ночі. У комісії саме тривав підрахунок голосів проміжних виборів, що відбулись 28 березня.

Членів дільничих виборчих комісій вивели на вулицю працівники поліції. У приміщення не запускали нікого. При цьому ОВК ще протягом півгодини проводила свою роботу, приймаючи протоколи від членів ДВК, які на той час знаходились безпосередньо в залі засідань. В приміщенні на той час перебувало понад 20 осіб, в тому числі і один з кандидатів по округу — Олександр Шевченко.

Нагадаємо, голосування відбулося 28 березня. Результати мають оголосити до 12 квітня включно. ЦВК заявляла про низьку явку — до дільниць в 87 окрузі прийшли 35% виборців, а в 50 окрузі — завменшки 21%. За даними ЦВК, кандидат від «Слуги народу» — стронгмен Василь Вірастюк лідирує у окрузі №87. Його найближчий опонент — висуванець ВО «Свобода» та колишній заступник глави Верховної Ради Руслан Кошулинський трохи зменшив відрив від нього.

Офіс президента пильно стежить за підрахунком голосів на 87 виборчому окрузі. Заступнику глави ОП Кирилу Тимошенку поставлена задача забезпечити перемогу Вірастюка.

У партії «Європейська Солідарність» прокоментували попередні результати виборів у 87-му виборчому окрузі. Прес-служба «ЄС» зазначила, що партія показала «готовність до справжнього об’єднання патріотичних проукраїнських сил заради країни».

 

comments powered by HyperComments