У партії Порошенка прокоментувати попередні результати виборів у 87-му окрузі на Прикарпатті

Понеділок, 29 березня 2021, 15:02
Зазначимо, кандидатка від «ЄС» по 87-му окрузі зняла свою кандидатуру на користь висуванця від ВО «Свобода» Руслана Кошулинського
У партії Порошенка прокоментувати попередні результати виборів у 87-му окрузі на Прикарпатті

У «Європейській Солідарності» прокоментували попередні результати виборів у 87-му виборчому окрузі на Прикарпатті із центром в Надвірній. В цьому окрузі, нагадаємо, «ЄС» підтримала кандидатуру Руслана Кошулинського, екс-віце-спікера Верховної Ради, якого висунула партія ВО «Свобода». Прес-служба «ЄС» зазначила, що партія показала «готовність до справжнього об’єднання патріотичних проукраїнських сил заради країни».

У заяві очолюваної Порошенком «Європейської Солідарності», щодо попередніх результатів виборів до Верховної Ради по 87-му виборчому окрузі на Івано-Франківщині йдеться наступне:

«Результати екзит-полу на 87 виборчому окрузі свідчать, що позиція щодо об’єднання демократичних сил і зняття кандидатки «Європейської Солідарності» на користь Руслана Кошулинського були правильним кроком. Наша партія ще раз зарекомендувала себе як відповідальна політична сила, яка здатна свій вузькопартійний інтерес підпорядковувати загальній меті опозиційних проукраїнських сил.

Шкода, що інші опозиційні партії, на відміну від «ЄС», не спромоглися публічно підтримати Руслана Кошулинського, і це мовчання вартувало тих кількох відсотків, які б точно спрацювали на перемогу єдиного опозиційного  кандидата. 

Довибори до парламенту зафіксували розчарування виборців у партії влади, адже кандидату від «Слуги народу» не допомогла особиста підтримка Зеленського, який за день до виборів працював його ВІП-агітатором і в прямому ефірі обговорював з кандидатом вакцинування на Івано-Франківщині, яка опинилася в червоній зоні через безвідповідальність власників «Буковелю».

«ЄС» закликає усіх учасників виборчого процесу у фінальній його стадії зосередити зусилля на чесному підрахунку голосів, захисті результатів і високоймовірної перемоги Руслана Кошулинського як спільного кандидата «Європейської Солідарності» та «Свободи».

comments powered by HyperComments