Довибори у ВР: на Банковій поставили завдання забезпечити перемогу Вірастюка

Понеділок, 29 березня 2021, 20:01
Офіс президента пильно стежить за підрахунком голосів на 87 виборчому окрузі в Надвірній Івано-Франківської області.
Довибори у ВР: на Банковій поставили завдання забезпечити перемогу Вірастюка

Підрахунок голосів на 87 окрузі буде вестися набагато ретельніше, щоб не було фальсифікацій. Заступнику глави Офіса президента Кирилу Тимошенку поставлена задача забезпечити перемогу Вірастюка у виборчих комісіях, повідомляють инсайдери ТК «Резидент».

Нагадаємо, 28 березня у двох округах – в Донецькій та Івано-Франківській областях – пройшло голосування з довиборів до Верховної Ради по 50-му (із центрому Покровську) та 87-му (в Надвірній) виборчих округах. На Прикарпатті після підрахунку майже 30% бюлетенів, за даними ЦВК, з 33,86% поки що лідирує кандидат «Слуги народу», спортсмен Василь Вірастюк. Проте відставання від нього представника ВО «Свобода» Руслана Кошулинського (28,21%) та бізнесмена, колишнього директора курорту «Буковель» Олександра Шевченка (27,31%) є незначним.

У партії «Європейська Солідарність» прокоментували попередні результати виборів у 87-му виборчому окрузі на Прикарпатті із центром в Надвірній. В цьому окрузі, нагадаємо, «ЄС» підтримала кандидатуру Руслана Кошулинського, екс-віце-спікера Верховної Ради, якого висунула партія ВО «Свобода». Прес-служба «ЄС» зазначила, що партія показала «готовність до справжнього об’єднання патріотичних проукраїнських сил заради країни».

comments powered by HyperComments