На Донеччині та Прикарпатті сьогодні тривають довибори у Верховну Раду

Неділя, 28 березня 2021, 09:48
Нардепів обирають у 50-му виборчому окрузі із центром у Покровську та у 87-му виборчому окрузі з центром у Надвірній
На Донеччині та Прикарпатті сьогодні тривають довибори у Верховну Раду

Сьогодні, 28 березня 2021 року в двох округах – в Донецькій та Івано-Франківській областях відбуваються довибори до Верховної Ради по 50-му (із центрому Покровську) та 87-му (в Надвірній) виборчих округах. Про це повідомили на сайті Центральної виборчої комісії.

Округ № 50 із центром у місті Покровську охоплює частини територій Покровського і Краматорського районів Донецької області. Тут 112 виборчих дільниць – 106 звичайних і 6 спеціальних. Загалом у бюлетень включено 18 кандидатів від різних політичних сил. «Європейську Солідарність» у 50-му виборчому окрузі представляє Юлія Кузьменко, яка проходить підозрюваною по справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. Артем Марчевський, який у 50-му окрузі представляв «Опозиційну платформу – За життя» зняв свою кандидатуру 15 березня.

Округ № 87 із центом у місті Надвірній Івано-Франківської області охоплює Надвірнянський район та частину Івано-Франківського та Коломийського. Тут 117 виборчих дільниць – 115 звичайних і 2 спеціальних. У бюлетень включено 14 кандидатів. По 87-му окрузі балотуються, зокрема Олександр Шевченко, екс-керівник «Буковеля», який представляє партію «За майбутнє», Руслан Кошулинський – екс-віце-спікер Верховної Ради, представник ВО «Свобода» та стронгмен Василь Вірастюк, який представляє «Слугу народу». Кандидатка від «ЄС» по 87-му округу Олена Самбул, більше відома як «Маруся Звіробій» зняла свою кандидатуру на користь Руслана Кошулинського.

Голосування на довиборах до Верховної Ради триватиме о 8:00 до 20:00.

comments powered by HyperComments