Маруся Звіробій зняла свою кандидатуру на користь екс-віце-спікера Руслана Кошулинського

Вівторок, 16 березня 2021, 13:09
Волонтерка Олена Самбул більше відома як Маруся Звіробій балотувалася у Верховну Раду України по 87-му виборчому округу на Прикарпатті
Маруся Звіробій зняла свою кандидатуру на користь екс-віце-спікера Руслана Кошулинського

Маруся Звіробій (справжнє ім’я і прізвище Олена Самбул), яка балотувалася у депутати Верховної Ради по 87-му виборчому окрузі на Прикарпатті, зняла свою кандидатуру на користь кандидата від ВО «Свобода», колишнього віце-спікера Верховної Ради України Руслана Кошулинського, який балотується по тому ж округу. Про це повідомили у прес-центрі політичної партії «Європейська солідарність».

«Розуміючи, що своїм взаємопоборюванням ми з Кошулинський можемо відкрити дорогу представникам олігархів до Верховної Ради. я прийняла рішення підтримати представника патріотичних сил Руслана Кошулинського і нагадати всім представникам політичних сил, що Україна понад все – це інструкція до виконання, а не просто гасло», – повідомила Маруся Звіробій. За її словами, «Європейська солідарність» провела відповідні перемовини із ВО «Свобода» і політичні сили дійшли порозуміння.

У політичній партії «ВО «Свобода» уже привітали заяву політичної партії «Європейська солідарність» та її кандидатки по 87-му виборчому окрузі.

Зазначимо, що за повідомленням «Української правди» за даними лютневого опитування соціологічної групи «Рейтинг» лідером серед кандидатів у нардепи по 87-му виборчому окрузі є висуванець партії «За майбутнє», колишній керівник комплексу «Буковель» Олександр Шевченко, якого готові підтримати 42,8% респондентів, які визначилися і взяли б участь у виборах. У Руслана Кошулинського – підтримка 21,4% респондентів, у Василя Вірастюка – висуванця партії «Слуга народу» – 15,8%. За Марусю Звіробій готові були проголосувати 8,1% виборців.

comments powered by HyperComments