ЦВК зареєструвала лікарку Кузьменко у 50-му виборчому окрузі на Донеччині

Вівторок, 2 березня 2021, 10:32
Юлія Кузьменко є кандидатом від партії «Європейська солідарність» і підозрюваною у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета
ЦВК зареєструвала лікарку Кузьменко у 50-му виборчому окрузі на Донеччині

Центральна виборча комісія (ЦВК) офіційно зареєструвала дитячого кардіохірурга і волонтерку Юлію Кузьменко кандидатом у народні депутати від партії «Європейська солідарність» у 50-му окрузі (місто Покровськ, Донецька область). Про це повідомила прес-служба партії «Європейська солідарність».

«Сьогодні мене офіційно зареєстрували кандидаткою в народні депутати України у 50-му окрузі на Донеччині. Ці вибори для мене – продовження боротьби, яку ми ведемо вже сім років за український Донбас. Впевнена, що патріоти Донеччини об’єднаються і допоможуть мені в цій складній, але надзвичайно важливій боротьбі», - зазначила Юлія Кузьменко і додала, що має чіткий план, як зробити життя округу і країни кращим.

«Мої фахові знання і наполегливість дозволять нам спільно її (програму – ред.) реалізувати. Адже український парламент наразі як ніколи потребує медиків-професіоналів, – додала вона.

Кузьменко зазначила, що планує активно вести кампанію і домагатися забезпечення свого конституційного права бути обраною.

«Зараз ми живемо в епоху специфічного правосуддя. Але я сподіваюся, що мені дадуть можливість реалізувати своє конституційне право бути обраною і провести кампанію на окрузі особисто. Адже ніщо не замінить для мене живого спілкування з людьми», - наголосила кандидатка.

Як повідомлялося, з'їзд партії «Європейська солідарність» висунув волонтера і дитячого судинного кардіохірурга Юлію Кузьменко, підозрювану у вбивстві журналіста Павла Шеремета, кандидатом у народні депутати в окрузі №50 в Донецькій області на довиборах до Верховної Ради.

Довибори до Верховної Ради призначено на 28 березня 2021 року.

comments powered by HyperComments