У Києві відбуваються протести проти локдауну

Вівторок, 15 грудня 2020, 11:05
В центрі Києва посилено чергують працівники Національної поліції та військовослужбовці Національної гвардії України
У Києві відбуваються протести проти локдауну

У центрі Києва сьогодні, 15 грудня 2020 із самого ранку розпочалися протести проти запровадження локдауну. Вулиця Грушевського перекрита. Співробітники Національної поліції спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України перейшли до посиленого режиму забезпечення публічної безпеки у зв'язку з акціями протесту в центрі Києва. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Сьогодні біля Верховної Ради України та інших органів державної влади в центрі столиці заплановано проведення масових заходів. Щоб не допустити жодних правопорушень та забезпечити мирне проведення акцій, правоохоронці посилили заходи безпеки в урядовому кварталі», – повідомляє прес-служба Нацполіції України.

Представники поліції діалогу та профільних служб проводять з учасниками акції профілактично-роз'яснювальну роботу щодо необхідності дотримання чинного законодавства і попереджають про неприпустимість будь-яких правопорушень.

У поліції також зазначають, що у зв'язку з проведенням заходів можливе обмеження дорожнього руху на окремих центральних вулицях Києва.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", учасники акції перекрили рух вулицею Грушевського.

У вівторок біля Верховної Ради розпочалася акція «СТОП локдаун!», учасники якої вимагають скасувати карантинні обмеження для малого та мікробізнесу, а також ухвалити законопроекти №3853-1(2) та №3993, спрямовані на захист спрощеної системи оподаткування. Організатор акції – громадський рух «SaveФОП».

comments powered by HyperComments