Харківський суд спеціально постановивив перерахувати голоси, аби затягнути присягу Кернеса

Субота, 14 листопада 2020, 21:32
Нагадаємо, суд фактично "відмінив" вибори до хАрківської міськради.
Харківський суд спеціально постановивив перерахувати голоси, аби затягнути присягу Кернеса

"Судовий позов від Олексія Ваца задовольнив 2-й апеляційний адміністративний суд і скасував протокол Харківської міської ТВК про результати виборів депутатів Харківської міської ради. Одним словом вибори депутатів до Харківської міськради визнані недійсними, а значить першу сесію провести в грудні не зможуть. Вся ця гра зроблена свідомо, щоб затягнути час повернення Геннадія Кернеса, який знаходиться у важкому стані", - пише Пліткарка.

"У харківській мерії визнають, що Кернес не зможе принести присягу в цьому році. Вся ця афера з судом була зроблена планомірно з єдиною метою, відтягнути момент реєстрації хворого мера Харкова", - додає Резидент

"Ми чекаємо роз'яснень суду. З тексту рішення зрозуміло, що буде потрібно перерахунок голосів. Про перевибори мови не йде. Написано:" Встановити результат виборів ". А це значить, що ми, згідно з рішенням суду, на сьогодні не маємо жодного обраного депутата, і, як наслідок, неможливо провести сесію міськради. Присяга мера поза сесією не може відбутися. Підозрюю, що дата 20 грудня, максимально допустима для проведення сесії, зрушиться ", - сказав прес-секретар мерії Харкова Юрій Сидоренко.

comments powered by HyperComments