Харківські активісти пікетували з'їзд «Слуги народу» через Ткаченко (ФОТО)

Вікторія Христич  |  Неділя, 9 червня 2019, 20:36
Харків’яни вийшли на пікет, вимагаючи не допустити включення в список партії депутата Харківської обласної ради Олександра Ткаченко.
Харківські активісти пікетували з'їзд «Слуги народу» через Ткаченко (ФОТО)

Учасники акції тримали плакати «ЗЕ команда, не підбирай покидьки», «Ні корупції в ЗЕ команді», «Ткаченко - тушка від Кернеса», «ЗЕ! Навіщо тобі це!» тощо.

Як розповів «Варті» громадський активіст Анатолій Ряснянський, Александров Ткаченко є справжньою людиною с команди міського голови Харкова Генадія Кернеса та залучений до його корупційних схем.

«Ми вимагаємо, щоб вони, коли розглядатимуть кандидатури, які висуваються, під егідою партії на виборах до Верховної Ради, обов'язково розглянули таку особистість, як Олександр Ткаченко. Це діючий депутат обласної ради Харківської області. Це людина команди Кернеса. Він настільки людина команди Кернеса, що він навіть влився в корупційні схеми команди Кернеса», - сказав він.

Так, згідно документу, що надав Ряснянський, одна з корупційних схем стосується виводу з комунальної власності будівлі на підставну особу.

«Береться будівля, виводиться з комунальної власності на підставну особу, за 116 тисяч гривень. Потім оформляється через тиждень на дружину Олександра Ткаченко, нібито за 1200 вона купила, і потім тут же продається міськраді. через півроку міськрада приймає рішення про те, що терміново потрібно дитячий садок і вони назад викуповують у дружини Ткаченко за мільйон двісті тисяч», - розповів він.

Відзначимо, що на думку експертів, Олександр Ткаченко є технічним кандидатом опонентів Олександра Фельдмана, якого вони давно делегували «обробляти» округ чинного народного депутата.

Довідка: Ткаченко Олександр Юрійович, Депутат Харківської обласної ради VII скликання. Член постійної комісії  з питань промисловості, житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та будівництва. З 2001 р. був зареєстрований приватним підприємцем, а з лютого 2005 р. і по теперішній час, є засновником ПП «САНДІ ПЛЮС».

comments powered by HyperComments