Білецький: Не варто себе обманювати - позиція Зеленського невизначена

Четвер, 18 квітня 2019, 23:59
Про це лідер НК заявив у ефірі телеканалу ЗІК.
Білецький: Не варто себе обманювати - позиція Зеленського невизначена

Лідер Нацкорпусу прокоментував інтерв’ю Володимира Зеленського одному із інформаційних агентств, зауваживши на ставленні Володимира Зеленського до Путіна та окупованих районів Донбасу.

«Я думаю, що позиція Зеленського як була невизначеною із багатьох питань, так такою ж і залишається, тому давайте себе теж не обманювати. І не думаю, що сказане в інтерв’ю – це його стала позиція», – зауважив Андрій Білецький.

Депутат вважає, що жоден із кандидатів не має визначеної позиції щодо ключових питань, зокрема ведення війни з Росією та повернення окупованих територій.

«Від Зеленського країна не очікує, що він буде аналогом Порошенка у питаннях управління країною та утримання влади. Люди хочуть іншого управлінця – вони розуміють, що завдання Президента будуть зведені до мінімуму. І саме тут відповідальність має бути за суспільством, за громадським контролем напрямку України, який ми самі почали ще у 2014 році на фронті.

Тому українці мають достатньо сил, і не потрібно робити вигляд, що Зеленський або Порошенко можуть привести нас до абсолютного краху, – не можуть!» – впевнений Андрій Білецький. 

comments powered by HyperComments