Школа толерантності: інвалідність – не вирок, а спосіб життя. Анкети приймаються до 29 травня

Субота, 25 травня 2013, 11:17
Запрошуємо Вас взяти участь у освітньому проекті «Школа толерантності: інвалідність – не вирок, а спосіб життя». Проект організовує Харківський Червоний Хреста та громадська організація «Золотий ключик».
Школа толерантності: інвалідність – не вирок, а спосіб життя. Анкети приймаються до 29 травня

Ось і прийшло довгоочікуване літо, пекуче сонечко так і кличе на відпочинок, проте що може бути краще, ніж дитячі посмішки? Запрошуємо усіх небайдужих взяти участь у яскравому проекті, який подарує цілий вир позитивних емоцій, а крім того, допоможе здобути безцінний досвід волонтерства та гуманності.

Проект передбачає проведення уроків толерантності по відношенню до людей з інвалідністю у шкільних літніх таборах.

Метою проекту є залучення талановитих, веселих, завзятих людей, які черпають наснагу від спілкування з дітьми, до неоціненної суспільно корисної діяльності із формування толерантного ставлення суспільства до людей з інвалідністю.
Ти готовий простягнути руку допомоги тим, хто потребує цього?
Розумієш, що поруч є люди, яким трохи важче, ніж тобі, проте вони так само прагнуть щастя?
Бажаєш отримати безцінних досвід спілкування, та навіть, педагогічної діяльності?
Бажаєш навчитися працювати з аудиторією ?
Відкритий до спілкування та бажаєш знайти нових друзів?

Якщо щось із цього про тебе, не пропусти свій шанс стати учасником «Школи толерантності», яка складається з наступних етапів:

1. Теоретична – 1-2 червня 2013 р. Ви почуєте психологів та людей, які живуть з інвалідністю. Ви не тільки дізнаєтеся багато нюансів з психології, але й отримуєте знання по роботі з аудиторієї, навички публічних виступів.

2. Практична –   2 - 22 червня 2013 р. Учасники об’єднані у групи по дві людини будуть проводити уроки толерантності у шкільних літніх таборах. Від кожної групи очікується проведення 3 уроків. Ви можете самостійно обрати школу для проведення уроку чи можете провести уроки у школах, які запропонують організатори.

3. Оцінка проекту, на якій відбудеться підбиття підсумків, корпоратив, та вручення сертифікатів від Харківської Обласної Організації Товариства Червоного Хреста України - орієнтовно 22 червня.

Участь у проекті є безкоштовною. Передбачені кава-брейки. Обов’язковою є попередня реєстрація, кількість місць обмежена, пріоритет буде надано учасникам, які зареєструються раніше.

Для того, щоб зареєструватися, заповніть анкету за посиланням.

comments powered by HyperComments