У Львові розпочав роботу Економічний форум «Україна-Канада» (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  Четвер, 29 травня 2014, 20:57
Сьогодні у Львові відбулося урочисте відкриття Економічного форуму «Україна-Канада», який проходитиме 29-30 травня у приміщенні «Дністер Прем’єр Готелю».
У Львові розпочав роботу Економічний форум «Україна-Канада» (ФОТО)

Упродовж двох днів президенти торгово-промислових палат країни, представники влади регіонів, міжнародних організацій, експерти, а також керівники українських і канадських підприємств поглиблюватимуть співпрацю обох країн у сфері господарства. 

Як зазначив у своєму вітальному слові міський голова Львова Андрій Садовий, у ці важкі для країни часи українцям потрібно бачити, хто є нашим другом.

«Тож мені дуже приємно, що наші друзі з Канади мають тверду і принципову проукраїнську позицію, позицію здорового глузду. Для нас це дуже важливо, адже зараз ми гартуємось, стаємо міцнішими. Бог дає випробування лише тим, кого він дуже любить. Я переконаний, що українці – це нація, яка матиме хороше майбутнє», - зазначив міський голова Львова

Також, за його словами, оскільки Львів – безпечне місто, сьогодні чимало бізнесменів –починають звертати на нього увагу, адже тут є великий науковий та виробничий потенціал.

«Зокрема, нещодавно ми одні з перших в Україні отримали сертифікат про реєстрацію Індустріального парку. Радо запрошуємо всіх долучатися. Також ми дуже активно розвиваємо у Львові ІТ, тож закликаємо інвесторів з Канади вкладати кошти у цей бізнес», - повідомив Андрій Садовий.

У свою чергу, від імені голови Львівської ОДА Ірини Сех учасників Форуму привітав перший заступник голови ОДА Йосиф Ситник. Він зазначив, що серед іноземних партнерів Львівської області особливе місце посідає Канада.

«Так, Канадський Проект  зі  створення  стабільних економічних можливостей  для виробників молока вже шість  років успішно реалізується  у Львівській області. У квітні цього року підписано Меморандум про взаєморозуміння між Львівською ОДА та Канадським об’єднанням співробітництва для міжнародного розвитку СОКОДЕВІ щодо продовження зазначеного вище Проекту», – сказав перший заступник голови ОДА.

Цьогоріч Економічний форум є головною подією у діловій співпраці України та Канади. Головною його метою є розвиток співробітництва обох країн у сферах сільського господарства та виробництва продуктів харчування,ІТ-технологій, фінансів, енергетики, будівництва, залучення інвестицій та передових технологій.

Також в рамках Економічного Форуму відбудеться підведення підсумків конкурсу «Інвестор року -2013».

comments powered by HyperComments