Представляючись «Правим сектором» у Львові, невідомі погрожують суддям

Валерій Шмаков  |  Вівторок, 25 березня 2014, 15:40
У Львові невідомі особи намагаються задовольнити свої меркантильні бажання, представляючись активістами «Правого сектора». Самозванці тероризують суддів районних судів Львова і судів вищої інстанції, вимагаючи виносити рішення на свою користь. Про це, сьогодні, 25 березня повідомив політичний референт "Правого сектора" на Львівщині Віталій Сергатюк.
Представляючись «Правим сектором»  у Львові,  невідомі погрожують суддям

«Нещодавно невідомі особи, начебто від імені «Правого Сектора» увірвалися в один із судів та вимагали відпустити на волю міліціонерів, затриманих за торгівлю наркотиками. При цьому погрожуючи судді фізичною розправою», - розповів Віталій Сергатюк.

Аби не допустити подібних випадків, «Правим сектором» було прийнято рішення про розформування усіх нестатутних підрозділів, які діяли під егідою «Правого сектору». Згодом з них буде сформоване громадське об'єднання, яке втілюватиме в життя програми «ПС».

«Будь-які інші об’єднання, які позиціонуватимуть себе «Правим сектором», є поза законом», - зазначив референт.

Окрім цього, головам всіх судів Львова було надано номери телефонів гарячої лінії, на які ті зможуть повідомляти, коли знову хтось представлятиметься «Правим сектором». Також бійцям спецпідрозділу «Грифон», котрі охороняють правопорядок в судах, було продемонстровано як виглядають автентичні однострої та шеврони «Правого сектора».

Як пояснив Віталій Сергатюк, правоохоронці зараз залякані та іноді не наважуються реагувати на провокації, побоюючись що їх звинуватять у застосуванні сили до революціонерів.

Також, за його словами, якщо «Правий сектор» буде брати участь в суді, про це буде повідомлено офіційно.

Окрім цього, громадяни можуть звертатися зі  скаргами та пропозиціями у новий офіс «Правого сектора», який почав працювати  у Львові на площі Міцкевича, 8.

comments powered by HyperComments