Після ракетного обстрілу Львова електротранспорт повернувся в депо завдяки резервному живленню

Середа, 4 травня 2022, 16:47
Сьогодні трамваї та тролейбуси Львова працюють у звичайному режимі
Після ракетного обстрілу Львова електротранспорт повернувся в депо завдяки резервному живленню

Увечері 3 травня 2022 року російські окупаційні війська нанесли ракетного удару по місту Львову. Внаслідок цих ракетних ударів було знеструмлено дві тягові підстанції ЛКП "Львівелектротранс", які забезпечують електроживлення контактної мережі у двох районах Львова. Після закінчення повітряної тривоги аварійні бригади служби енергогосподарства "Львівелектротрансу" переключили підстанції на резервне живлення, що дозволило електротранспорту повернутися в депо. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міськради.

Завдяки злагодженим діям львівських комунальників та відповідних підрозділів "Львівобленерго", о 5:00 год. 4 травня енергопостачання тягових підстанцій ЛКП «Львівелектротранс» та живлення контактної мережі повністю відновлено.

На сьогодні міський електротранспорт працює у штатному режимі.

Нагадаємо, увечері у вівторок, 3 травня, росіяни нанесли масований ракетний удар по Львівській області. Кілька вибухів пролунали в різних частинах Львова.   Внаслідок ракетного удару було пошкоджено три електропідстанції та дві насосні підстанції. Це вже четвертий вибух ракет у Львові від початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України.

comments powered by HyperComments