У Львові завершили ремонт вулиці Ковельської, її відкрили для проїзду (ФОТО)

П'ятниця, 22 квітня 2022, 15:05
Ремонтні роботи провели за один день, вартість робіт склала біля 2 млн. грн.
У Львові завершили ремонт вулиці Ковельської, її відкрили для проїзду (ФОТО)

У Львові провели поточний ремонт дорожнього покриття на вул. Ковельській у Личаківському районі міста. Ремонтували ділянку вулиці від вул. Пластової до вулиці Кукурудзяної. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

На вулиці Ковельській відремонтували 2600 кв. метрів дорожнього покриття. Вартість ремонтних робіт склала біля 1,9 млн. грн. Замовником робіт виступила Личаківська районна адміністрація.

"Попередньо ми планували, що ремонтні роботи на вул. Ковельській будуть тривати два дні – четвер-п’ятниця. І на цей час вулиця мала бути закрита для проїзду. Однак роботи вдалося виконати впродовж одного дня і відновити рух транспорту.

На вул. Ковельській ми провели поточний ремонт дорожнього покриття. Оскільки верхній шар асфальту був у поганому стані, його зняли і постелили новий. На ділянці від вул. Пластової до вул. Кукурудзяної ми відремонтували 2600 м2 асфальтного покриття. Вартість робіт приблизно 1,9 млн грн", - повідомили у Личаківській РА.

Повідомляється, що станом на п'ятницю 22 квітня 2022 року вулиця Ковельська відкрита для проїзду.

 



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/city/housing-and-utilities/291316-na-vul-kovelskii-vidremontuvaly-2600-m2-dorozhnoho-pokryttia-vulytsia-vzhe-vidkryta-dlia-proizdu

comments powered by HyperComments