У Львові в філармонії відбудеться благодійний концерт "Незламні" на підтримку ЗСУ

Вівторок, 19 квітня 2022, 09:45
Благодійний концерт розпочнеться о 19:00 19 квітня 2022 року
У Львові в філармонії відбудеться благодійний концерт "Незламні" на підтримку ЗСУ

Сьогодні, 19 квітня 2022 року о 18:00 розпочнеться благодійний концерт – симфонічна поема Ігоря Закуса «Незламні». Захід має на меті зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України. Про цей йдеться в афіші на сайті Львівської філармонії.

На сцену вийдуть квінтет відомого українського музиканта Ігоря Закуса та Академічний симфонічний оркестр Львівської національної філармонії імені Мирослава Скорика під керівництвом диригента – Володимира Сивохіпа.

Онлайн-концерт транслюватиметься по всьому світу, щоб якомога збільшити збір коштів для військових. Для охочих є можливість придбати квиток та потрапити на подію наживо. Але у продажу тільки 120 квитків, оскільки наразі філармонія великим гуманітарним хабом, і всі приміщення, включаючи партер, зайняті ліками для наших захисників.

До програми концерту «Незламні» увійшли твори Ігоря Закуса, оркестровані для симфонічного оркестру і джазового квінтету найкращими українськими оркеструвальниками, а також вірші українських поетів, написані в перший місяць повномасштабної війни між Україною та росією.

Лінки для донатів:

https://tinyurl.com/JAZZ-PRIVATBANK

https://send.monobank.ua/jar/F6hAjTrXv

PayPal: [email protected] 

comments powered by HyperComments