У Львові після Великодня відновлять роботу дитячі садочки

Середа, 13 квітня 2022, 16:49
Андрій Садовий повідомив, що із 26 квітня запрацюють півсотні дитячих садочків Львова
У Львові після Великодня відновлять роботу дитячі садочки

Після Великодніх свят, у вівторок 26 квітня у Львові відновлять роботу 50 дитячих садочків. Про це із посиланням на міського голову Львова Андрія Садового написало "Твоє місто".

У Львові з вівторка, 26 квітня, відновлять роботу пів сотні садків. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Плануємо, що після Великодня, з 26 квітня, у місті працюватимуть 50 чергових дошкільних навчальних закладів. Всі приміщення – з відповідно облаштованими укриттями. Вже зараз починаємо формувати групи по 12 дітей. З міркувань безпеки вони працюватимуть у співвідношенні 1 вихователь на 2-3 дитини», – зазначив міський голова.

Детальну інформацію щодо роботи чергових садків можна отримати за телефоном: 032 254 60 48. 

Зазначимо, що у Львівській області ще від 23 березня дитячі садки відновили роботу. Освітній процес у садках можливий в очному, дистанційному чи змішаному форматі. Це визначає кожен заклад освіти самостійно. Таку рекомендацію надав департамент освіти і науки Львівської ОВА, врахувавши можливості, безпечні умови та запити батьків.

Нагадаємо, з 14 березня у школах Львівської міської територіальної громади відновили дистанційне навчання, також до навчання долучились і діти переселенців. Комунальні садки у Львові не працювали.

comments powered by HyperComments