У Львові затримали шпигуна рашиста

Субота, 2 квітня 2022, 11:08
Агента російських спецслужб затримали контррозвідники та слідчі СБУ
У Львові затримали шпигуна рашиста

У Львові Служба безпеки України виявила і затримала шпигуна, який працював на рашистів: проводив розвідку на Заході України і планував передати важливу інформації спецслужбам росії. Про це повідомляє "Укрінформ" із посиланням на начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького.

«Ще одного зрадника затримали контррозвідники та слідчі СБУ Львівщини. Ворогові не вдалося отримати важливої розвідінформації. Отож у Львові викрили агента ворожих спецслужб, який проводив розвідувально-підривну діяльність проти нашої держави. Раніше чоловік проживав на тимчасово окупованій території України. Там його завербували. Приїхав у Львів із завданням – провести розвідку на заході України», - йдеться у повідомленні.

За словами Максима Козицького спецпризначенці СБУ спрацювали оперативно. Агенту агресора уже повідомили про підозру за частиною 1 статті 111 (державна зрада) ККУ.

"Губернатор" Львівщини закликає львів'ян та мешканців регіону оперативно повідомляти правоохоронцям про підозрілих людей та автівки.

«Якщо ви маєте інформацію про диверсійні дії, загрози об’єктам оборонного комплексу, соціальної чи критичної інфраструктури на Львівщині, повідомляйте про це на «гарячу лінію» штабу Управління СБ України у Львівській області. Контакти: +38(096)322-45-24», - розповів Максим Козицький.

comments powered by HyperComments