Сільським головою Мурованого біля Львова став Богдан Свистун

Понеділок, 25 січня 2021, 18:30
Вибори сільського голови у Мурованській ОТГ Львівського району відбулися у неділю, 24 січня 2021 року
Сільським головою Мурованого біля Львова став Богдан Свистун

Учора, 24 січня 2021 року на території Мурованської ОТГ Львівського району проходили повторні вибори Мурованського сільського голови. Як повідомила начальниця відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Зоряна Павлів, наразі Мурованська територіальна виборча комісія уже підбила результати голосування – сільським головою Мурованого став самовисуванень, безпартійний Богдан Свистун, який раніше був секретарем виконавчого комітету Мурованської сільської ради.

За попередніми даними, за переможця віддали свої голоси 2269 виборців - це 58% з тих виборців, що взяли участь у голосуванні (3913 особи).

На відміну від місцевих виборів на Львівщині, в Мурованській ОТГ на повторних виборах сільського голови була досить висока явка – 54,3% від усіх 7220 виборців, включених у списки, прийшли на дільниці і взяли участь у голосуванні.

Друге та третє місця на повторних виборах посіли: самовисуванка, членкиня політичної партії «Європейська Солідарність» Марія Вертас (878 голосів, 22,4%) і самовисуванець, безпартійний Тарас Кіцак (393, 10%).

Зазначимо, що раніше сільська ТВК визнала Зіновія Петруха особою, обраною Мурованським сільським головою (на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року), такою, що не набула повноважень Мурованського сільського голови, у зв'язку зі смертю 31 жовтня 2020 року. Відтак, були призначені повторні вибори сільського голови на неділю, 24 січня 2020 року.

Виборчий процес повторних виборів тривав з 5 грудня 2020 року.

Новий сільський голова Мурованого Свистун Богдан Ігорович, народився 28 січня 1981 року, громадянин України, освіта вища, безпартійний, секретар виконавчого комітету Мурованської сільської ради. Він проживає в селі Муроване Львівського району Львівської області, самовисування.

comments powered by HyperComments